Fijnko Soepen zijn geconcentreerde diepvriessoepen. In Rijen produceren onze professionele koks zo’n 45 verschillende soorten soep en bouillon. Dat doen ze op een eerlijke en ambachtelijke manier. Veel soepen zijn erg geschikt om te gebruiken als basis voor sauzen. Informeer gerust naar recepten en tips.
Elke soep van Fijnko start met een getrokken bouillon en/of traditioneel gezette roux. Ook die bereiden we volledig zelf. Het is een arbeidsintensief en tijdrovend proces waarin we alleen verse kruiden en hoogwaardige ingrediënten gebruiken. Onze Fijnko Soepen bevatten geen kleur- geur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
De geconcentreerde soepen van Fijnko vormen de ideale basis voor professionele keukens zoals die in de horeca. Want als souschef of chefkok kun je er een eigen signatuur aan geven, bijvoorbeeld met verse kruiden, een scheutje room of mespuntje cayennepeper, groenten, met wat vers vlees, vis of schaal- en schelpdieren.
Of bestel een van onze E-nummervrije, klassiek getrokken bouillons en fonds en gebruik die als basis voor jouw recepten. Hiermee haal je een kwaliteitsbasis in huis voor soepen en sauzen. Dus heb jij de mensuren niet om een klassieke bruine fond te maken? Vraag een proefpakket aan.