Vragen?
info@jongfood.com
+31(0)161 222 795

Paprikasoep met kruidenkaas en chorizoballetjes

Warm de soep op en voeg de witte wijn toe. Voeg de kruidenkaas toe en mix de soep eventjes. Schep de balletjes (zonder braadvet) in de soep en dien op. Voor de chorizoballetjes: snij de chorizo in kleine stukjes en meng met het kippengehakt. Voeg er een ei en de paneermeel aan toe. Kruid af met peper en zout en rol er balletjes van. Bak de balletjes in wat boter tot ze goudbruin zijn.

Benodigdheden:

  • 1 liter pak Fijnko Paprikasoep
  • 1 liter water
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 2 dl witte wijn
  • 200 gram kruidenkaas

Voor de chorizoballetjes:

  • 200 gr kippengehakt
  • 1 ei
  • 100 gr paneermeel
  • 100 gr chorizo
  • 1 klontje boter
  • peper en zout.
© 2024 Jong Food B.V. | All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram