Onze Visie

Wij werken uitsluitend voor klanten die oog hebben voor kwaliteit. Met onze specifieke expertise van het ambachtelijke vak in combinatie met onze moderne keuken, bent u verzekerd van kwalitatieve en onderscheidende soepen, sauzen en snacks voor een betaalbare prijs.

Onze producten staan voor smaak, 100% natuurlijk, altijd vers en makkelijk in gebruik. U ervaart een persoonlijke benadering en wordt aangenaam verrast op aanpak, advies en uiteraard op ons ruime assortiment. Wij streven hiermee naar een langdurige samenwerking met onze relaties, medewerkers en leveranciers. Bij ons werken dan ook uitsluitend kwaliteit- en klantgedreven professionals die gaan voor het beste resultaat. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en op zoek gaan naar continue verbetering is voor hen vanzelfsprekend.

Werken met klasse

k van klasse

Kwaliteit

Lef

Ambachtelijk

Samen

Slim

Eigen verantwoordelijkheid

KLASSE is volledig geïmplementeerd in onze bedrijfsvoering en personeelsbeleid en kan daarmee gezien worden als “the way of living” ofwel ons DNA. Bovenop onze expertise, de decennialange ervaring en de unieke culinaire capaciteiten, bepaalt vooral ook het toepassen van KLASSE ons onderscheidende karakter, met als ultieme doel om van relaties ambassadeurs te maken

Blijf op de hoogte van onze nieuwe snacks en soepen