Onze versformule

Onze basis

Uw ingrediënten

Een heerlijke verse soep

Eerlijk, veilig en ambachtelijk bereid, dat zijn de kenmerken van de geconcentreerde soepen van Fijnko. Uitgangspunt van alle smaken is een verse, huisbereide bouillon. Hierin verwerken de professionele koks van Jong Food alleen verse kruiden en met zorg geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten. In de soepen van Fijnko treft u geen kleur-, geur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen aan.

Voor alle soepen van Fijnko geldt dat ze minimaal gekruid zijn, iedere kok kan de soepen voorzien van een persoonlijke garnituur en smaakaccenten.

Nieuws over Fijnko

Uitgelicht: Bisque de Crevettes op ambachtelijke wijze.

Bisque de crevettes

Bisque de Crevettes op ambachtelijke wijze. De Bisque de Crevettes heeft een basis van verse gebakken garnalendoppen, welke samen met onder andere de huisbereide visbouillon zorgen voor een volle en k ...[Lees Meer]

Uitgelicht: Bruine fond

bruine fond

Klassieke Bruine fond op ambachtelijke wijze Elke kok trok in het verleden in zijn keuken van die heerlijke bruine fond. Die stond minstens twee nachten lang te trekken op het fornuis. In de moderne h ...[Lees Meer]

Fijnko soepen e-nummer vrij

groente voor in de soep

Jong Food lanceert op de komende Horecava 2017 onder het merk Fijnko een assortiment e-nummer vrije soepen uit de diepvries. Al ruim 52 jaar is Jong Food producent van ambachtelijke soepen, bouillons ...[Lees Meer]

Bespaar tijd met kwaliteit

Professionals in de keuken realiseren een enorme tijdsbeparing door te werken met de kwaliteitssoepen van Fijnko. Serveer snel een gebruiksklare soep of kies voor een geconcentreerde variant en geef hier een eigen culinaire draai aan. Het aantal smaken is groot, er is voor iedere doelgroep een gezonde, ambachtelijk bereide soep.

Verpakking

Alle soepen van Fijnko zijn verpakt in een transparante, dicht gesealde folie en in plaatvorm ingevroren. Resultaat is een in iedere keuken snel te bereiden en hygiënisch product.

Van bouillon tot bruine fond

Het assortiment Fijnko-diepvriessoepen telt 55 verschillende smaken, variërend van pure bouillons en heldere soepen tot veloutésoepen en speciale soepen zoals een consommé chasseur. Zelfs een clean label klassieke, bruine basisfond wordt onder het label Fijnko bereid. De 55 smaken zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 8 maal 1 kilo en zijn 1x geconcentreerd. Daarnaast bieden we ook een tiental gebruiksklare smaken in porties van 250 gram.

Basis

Vanwege de geconcentreerde vorm zijn de ambachtelijke diepvriessoepen van Fijnko zeer geschikt als basis voor sauzen en geleien.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe snacks en soepen