Klassieke Bruine fond op ambachtelijke wijze
Elke kok trok in het verleden in zijn keuken van die heerlijke bruine fond. Die stond minstens twee nachten lang te trekken op het fornuis. In de moderne horeca keuken is dat niet meer mogelijk. De regelgeving schrijft voor dat gas en elektriciteit zijn uitgeschakeld als de laatste kok de bedrijfskeuken verlaat. Ook moet een specificatie aanwezig zijn van het eindproduct in verband met “tracking & tracing”. Fijnko lost dat voor u op en bereidt die klassieke fond voor u. “Het is een fond geproduceerd door liefhebbers voor liefhebbers”, ver telt mede eigenaar Koen de Jong enthousiast. “Diverse bevriende Jong enthousiast. “Diverse bevriende meesterkoks zijn bij de ontwikkeling van dit product be trok ken geweest. Het is puur natuur, met uitsluitend vleescomponenten en groenten als ba sis. Koks die het resultaat hebben geproefd roepen uit: ‘Eindelijk, hij is er weer!'”
De gebruiksklare klassieke bruine fond van Fijnko wordt in een transparante folieverpakking afgevuld, dicht geseald en diepgevroren uitgeleverd. Een doos bestaat uit 8 x 1 kg. Vanwege de dunne plaatvorm van de verpakking (ca. 2 cm) is de fond door u, indien gewenst, gemakkelijk te portioneren.