Uitgelicht: Bisque de Crevettes op ambachtelijke wijze.

Bisque de crevettes

Bisque de Crevettes op ambachtelijke wijze.

De Bisque de Crevettes heeft een basis van verse gebakken garnalendoppen, welke samen met onder andere de huisbereide visbouillon zorgen voor een volle en krachtige smaak. Deze Bisque de Crevettes geeft iedere kok de mogelijkheid in een handomdraai een heerlijke vis-, garnalen- of kreeftensoep en/of saus van topkwaliteit op tafel te zetten. Onze Bisque de Crevettes is ook de basis voor de Jong garnalenkroket en bitterbal. De Bisque de Crevettes van Fijnko wordt afgevuld in een transparante folieverpakking, dicht geseald en diepgevroren uitgeleverd. Een doos bestaat uit 8 x 1 kg. Vanwege de dunne plaatvorm van de verpakking (ca. 2 cm) is dit product door u, indien gewenst, gemakkelijk te portioneren.

Menu suggesties:

  • Verhit de Bisque de Crevettes in een pan aangelengd met een deel water, Gebruik een staafmixer om de soep op te schuimen. Voeg verse room toe en garneer de soep af met zeekraal, zeer fijn gesneden venkel en garnalen.
  • Verhit de Bisque de Crevettes in een pan in geconcentreerde vorm en voeg naar eigen inzicht een kleine hoeveelheid witte wijn en room toe voor een klassieke kreeftensaus