Slide background

VERSE GEBRUIKSKLARE DIEPVRIESSOEPEN

Rijk van smaak, goedgevuld en vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen

De diepvriessoepen van JongSoep zijn rijk van smaak, goedgevuld en vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Professionele koks produceren de soepen met hoogwaardige ingrediënten op traditionele, Bourgondische wijze aan de hand van recepturen die al dertig jaar in de familie zijn. Alle verse groenten worden lokaal ingekocht.

In de soepen van JongSoep treft u geen kleur-, geur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen aan.

Met JongSoep kiest u voor een (h)eerlijk en ambachtelijk bereid product
dat u tijd bespaart en talloze tevreden klanten oplevert.

Specialist in soepen

JongSoep is specialist in kwaliteitssoepen. Horeca, grootkeuken en consument worden op soepgebied ontzorgd door de producten van JongSoep.

Laat u ontzorgen

Keukenproffesionals realiseren een enorme tijdsbesparing met een vaste kostprijs per portie door te werken met de gebruiksklare kwaliteitssoepen van JongSoep. Uitsluitend verhitten wat de behoefte is, zodat derving voorkomen kan worden. JongSoep biedt een zeer ruim assortiment en een altijd stabiele hoge kwalite

Verpakking

Alle soepen van JongSoep zijn verpakt in een voorgevormde schaal of tray, welke is dichtgeseald met folie en eventueel voorzien van een etiket. Resultaat is een gebruiksvriendelijke verpakking, welke makkelijk te verplaatsen is en waaruit eenvoudig de gewenste hoeveelheid gedoseerd kan worden.

Verkooppunten

De smaken van JongSoep bereiken talloze bedrijven en consumenten via groothandels en grossiers in de Benelux en een aantal andere Europese landen.