De Jong vegetarische bitterballen

Groente bitterballen

Jong Food introduceert op de Horecava 2017 twee nieuwe vegetarische bitterballen, namelijk De Jong risotto-truffel bitterbal en de De Jong groente bitterbal.

Met de introductie van de twee vegetarische bitterballen speelt Jong Food in op de groeiende vraag naar vegetarische snacks. Introducties ook, waarmee Jong Food absolute topkwaliteit in het assortiment diepvriessnacks brengt. Enkele jaren geleden lanceerde het familiebedrijf de snacklijn ‘De Jong Kracht van ambacht’. Een logische stap voor Jong Food, want de kennis en ervaring met ambachtelijk produceren zonder kunstmatige toevoegingen was al in huis. Jong Food streeft met haar snacks naar de kwaliteit van vroeger, naar de smaak van die ambachtelijke lekkernij waarvoor je naar de cafetaria om de hoek ging. De vulling van kroketten en bitterballen bijvoorbeeld, de salpicon, bestaat uit vlees of vis, bouillon en roux. Toen en nu nog steeds de producten waar de professionele koks van Jong Food dagelijks mee werken.

Horecava: hal 12, standnr. 800